• Training

Leergang Asset Management (open inschrijving en incompany)

Om u kennis te laten verkrijgen van het begrip en de methodiek van Asset Management organiseert Traduco in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy de praktische leergang Asset Management. De 7-daagse leergang biedt u het meest totale Asset Management kennis en vaardigheden pakket. 

“Zeer interessante stof waarin assetmanagement wordt ontleed tot de essenties waar het om draait. Als je deze onderdelen goed begrijpt en kan toepassen, dan kun je assetmanagement in je eigen bedrijf of ergens anders tot een succes maken. De aanvulling van verandermanagement en de implementatie was een erg goede aanvulling op de menselijke factor in dit alles.”

Leon ReijmerWitteveen+Bos

“De mogelijkheid om ervaring uit te wisselen met professionals uit andere sectoren is een absolute meerwaarde voor deze leergang.”

Jan ClaesVaro Energy Tankstorage BV

“Enthousiaste, betrokken en zeer deskundige docenten, een krachtige interactieve opzet en een sterke verbinding met de praktijk, kenmerken de leergang. Werkelijk een vliegende start bij de implementatie van Asset Management.”

Johan KruithofRijkswaterstaat

“De wijze waarop er wordt gedoceerd, teruggekoppeld, contact onderhouden is professioneel en werkt enthousiasmerend. Alles valt en staat met personen en communicatie; aan beide is veel invulling gegeven door Traduco.”

Albert VisserDEAL Security

Basistraining Asset Management (incompany)

Traduco heeft een uitgebreid palet aan trainingen opgezet, welke modulair zijn opgebouwd. Op vraag van klanten hebben wij een 2-daagse basistraining Asset Management ontwikkeld, waarbij we ingaan op de basisprincipes van het Asset Management, aansluitend op de ISO 55000.

De basistraining wordt incompany gegeven bij een minimum van 8 deelnemers.

Klik hier voor het programma Basistraining Asset Management

In de basistraining kunnen modulen over de volgende onderwerpen worden opgenomen:

Asset Baseline Management

• Het omgaan met compliancy – wetgeving en relevante normen
• Het doen van risicoanalyses (FMECA/RCM/HAZOP)
• Het onderbouwen van werkpakketten en reservedelen met risicoanalyses
• Werken met Life Cycle Costing/TCoO-analyses
• Het werken Business Cases
• Het werken met RAMS-analyses (tijdens projecten en de operationele fase)

Asset Data Management

• Ontwikkelingen in de markt (Big Data, Block Chain en Internet of Things)
• Opzet van data modellen
• Opzet van data structuur
• Praktische wenken voor het vereenvoudigen van Data Management

Asset Management Control

• Ontwikkelingen in de markt, koppeling met Internet of Things
• De ins en outs van goede KPI structuren
• Definitie van terminologie als beschikbaarheid en betrouwbaarheid
• Borging Asset Management Control in de organisatie

Asset Organisation Management

• Samenwerking in de keten en top-down bottum up
• Contract Management
• De Human Factor
• Organisatie modellen

1-Daagse training Life Cycle Costing en Total Cost of Ownership (incompany)

LCC is een methodiek die u helpt een krachtige business case voor kapitaalsinvesteringen op te stellen. Bedrijven worden zich ook steeds meer bewuster van de risico’s bij het beoordelingsproces van investeringen. Investeringen waar u gedurende de gebruiks- en levensduur optimaal rendement uit wil halen. Rendement dat wordt gerealiseerd door een optimale balans tussen de variabelen prestaties, risico’s en kosten te ontwikkelen en te waarborgen. Kan er beter een renovatie of vervanging plaatsvinden of dient de onderhoudsstrategie te veranderen? De LCC methodiek helpt u gedurende de levensduur in het realiseren van een optimale kosteneffectiviteit. Traduco biedt hiervoor een praktische LCC-training.

Deze training wordt incompany gegeven bij minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie, neem contact op.

AMprover® trainingen

In de basistraining leert u effectief om te gaan met onze software om daarmee zelf een gedegen risicoanalyse uit te voeren.

Aan het einde van de workshop kunt u:

  • Risicoanalyses uitvoeren
  • Werkpakketten samenstellen
  • Kosteneffectief onderhoudsconcept samenstellen

In de training voor gevorderden leert u meer over de statistiek achter de risicoanalyse en AMprover®. U komt meer te weten over de Life Cycle Costing (LCC) mogelijkheden en leert omgaan met redundantie en andere speciale functies binnen AMprover®. Ook leert u meer over andere vormen van risicoanalyses zoals de RAMS-analyse, de Hazard-analyse (HAZOP) en de eco-efficiëntie-analyse.

Specialistische trainingen

Naast deze AMprover® basistraining verzorgt Traduco tevens specialistische trainingen bijvoorbeeld op het gebied van RAMS-analyses met behulp van de RAMS-module binnen AMprover® en LCC-analyses met behulp van de LCC-module binnen AMprover®.

Voor meer informatie, neem contact op.

Op onze LinkedIn- en Twitterbedrijfsprofielen worden regelmatig updates geplaatst.
 Wilt u automatisch op de hoogte blijven over nieuws over Asset Management, ons bedrijf, vacatures, blogs, klantcases en onze oplossingen voor u?

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter

ACTUEEL

Coaching bij Asset Management Processen

,
Doel van het coachen is om de gecoachte op een enthousiast en gemotiveerde wijze uit te dagen, te stimuleren en te begeleiden in het verwezenlijken van zijn/haar gewenste werkprestaties. Veel onderhoudsafdelingen worden geconfronteerd met het…

Afronding leergang Asset Management bij Waterschap Valei en Veluwe

,
Op donderdag 20 juni jongstleden vond de afsluiting van de leergang Asset Management plaats bij het bedrijf van één van de deelnemers: Waterschap Valei en Veluwe in Amersfoort. Het programma van deze ‘round up dag’ bestond o.a. uit een…

Asset Performance Management... werkt!

,
PBF is een van de grootste onafhankelijke olieraffinaderijen en leverancier van merkloze transportbrandstoffen, stookolie, petrochemische grondstoffen, smeermiddelen en andere aardolieproducten in de Verenigde Staten. PBF bezit en exploiteert…

Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden
van de ontwikkelingen bij Traduco?

Vul dan hier uw gegevens in.

AGENDA

Wij organiseren regelmatig interessante workshops, trainingen, cursussen en informatiedagen.