Minor Asset Management

,

Sinds 2007 verzorgt Traduco de Minor Asset Management bij de Hogeschool InHolland te Alkmaar

Onderdeel van de Minor is de praktijkopdracht, deze wordt door de studenten Technische Bedrijfskunde uitgevoerd bij een extern bedrijf. Gedurende de looptijd van de Minor voeren de studenten in kleine groepjes een Asset Management opdracht uit. De docent van Traduco begeleidt ze hierbij. De uitgevoerde opdracht levert aandachtspunten op die nodig zijn voor een succesvolle implementatie van Asset Management binnen de betreffende bedrijven. Aan het eind van de Minor maakt elke groep studenten een eindrapport met bijhorende eindpresentatie.

Op 12 en 13 januari jongstleden hebben de studenten hun presentatie gehouden bij Traduco in Heerhugowaard. Op de foto start een van de groepen hun presentatie van de opdracht bij opdrachtgever CiRoPack uit Heiloo, totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Van de Hogeschool InHolland waren Jan Jansma (docent opleiding Technische Bedrijfskunde) en Colette van der Ree (coördinator opleiding Technische Bedrijfskunde) aanwezig. Traduco werd vertegenwoordigd door John Vrijbloed (docent Traduco Minor Asset Management) en Nico Groen (Directeur). Ook het bedrijfsmanagement van de deelnemende bedrijven aan de praktijkopdracht behoorden tot de toehoorders van de presentaties.

Traduco wenst alle studenten veel succes in de toekomst en wellicht komen wij elkaar later nog tegen in het werkveld!