Even voorstellen: Karen Huybens

Deze maand verwelkomden wij 2 nieuwe gezichten bij Traduco: nieuwe medewerkster Karen en stagiar Remco. Karen stelt zich hier verder voor:

“Sinds 1 februari jongstleden ben ik, Karen Huybens, Traduco als Asset Management Junior Consultant komen versterken. In 2010 heb ik de bachelor Bedrijfskunde en daarna in 2011 de master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald.

Daarna ben ik een aantal jaar Marketeer bij een grote verzekeraar geweest. Omdat ik de verander- en verbetertrajecten leuker vond dan het reguliere werk, heb ik na een korte omzwerving als marktonderzoeker besloten om weer te gaan studeren, nu in Groningen. Daar heb ik in november 2017 mijn tweede master behaald: Technology and Operations Management.

Bij Traduco hoop ik de komende tijd deze opgedane kennis in de praktijk te kunnen toepassen en mijn vaardigheden hierin verder te kunnen verbreden en verdiepen.

In mijn vrije tijd rij ik motor, loop ik hard en probeer ik ieder jaar weer wat meer van de wereld te zien.”