• Agenda

28 maart 2019

Inloopmiddag Duurzaamheid & Asset Management

Graag nodigen wij u van harte uit voor de bijzondere inloopmiddag rondom Duurzaamheid en Asset Management. De bijeenkomst vindt plaats bij Interface, het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld.

“Duurzaam Asset Management, doing well by doing good”

Tijdens deze interessante inloopmiddag maakt u kennis met de werkwijze voor Duurzaam Asset Management. Bovendien hoort en ziet u hoe Interface met deze benadering het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld is geworden. Uiteraard is er ook uitgebreid ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

De inloopmiddag vindt plaats in Scherpenzeel. Het programma start om 13 uur. Meer informatie over het programma en inschrijven kan via de website van de NVDO:

10 en 17 april 2019

Verdiepende training LCC en Total Cost of Ownership

Life Cycle Costing (LCC) is een methodiek om op basis van kosten, de optimale levensduur van een fysieke asset , de functievervuller, gedurende de gehele levenscyclus te bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met de investeringskosten, de beheer-, gebruiks- en onderhoudskosten, de gemonetariseerde maatschappelijke kosten als gevolg van falen (storingen) van een fysieke asset en tenslotte de ‘sloopkosten’.

Vanuit vele verzoeken van deelnemers aan onze leergang Asset Management bieden wij hiervoor deze verdiepende LCC-training aan welke in 2 dagdelen wordt gegeven. In deze training is voldoende tijd beschikbaar voor interactie en vragen van de deelnemers. U gaat een specifieke Business Case opzetten voor het bedrijf waar u actief bent of u werkt een door Traduco voorbereide business case uit.

Start 8 mei 2019

Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

Data voorjaar 2019: 8/9 mei, 22/23 mei, 5/6 juni, 20 juni.

Start 9 oktober 2019

Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

Data najaar 2019: 9/10 oktober, 30/31 oktober, 13/14 november, 28 november.

Op onze LinkedIn- en Twitterbedrijfsprofielen worden regelmatig updates geplaatst.
 Wilt u automatisch op de hoogte blijven over nieuws over Asset Management, ons bedrijf, vacatures, blogs, klantcases en onze oplossingen voor u?

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter

ACTUEEL

Aging Assets

,
Aging Assets – een terugblik naar het verleden Dankzij het Marshallplan (1947) kreeg de opbouw van de Nederlandse industrieën en energievoorzieningen na de Tweede Wereldoorlog een belangrijke impuls. Veel van de installaties die nu door…

Intentieverklaring Duurzaam Asset Management

,
Duurzaamheid en Asset Management hebben enkele belangrijke gemene delers, zoals het denken vanuit levenscyclus en het zuinig zijn op materialen. Ook hebben ze overeenkomstige uitdagingen, zoals klimaatverandering, afnemende financiële middelen…

Investeren of vervangen: Van onderbuikgevoel naar onderbouwing!

, ,
Investeren of vervangen? Steeds vaker komen Asset Managers voor investeringsvraagstukken te staan bij verouderende assets. Kan de levensduur nog verlengd worden of is het beter om toch te vervangen en wat zijn hierbij afwegingen? Gaat het…

Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden
van de ontwikkelingen bij Traduco?

Vul dan hier uw gegevens in.