• Agenda

Start 14 mei 2020

Nog 2 plaatsen beschikbaar

7-daagse Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

In verband met het coronavirus en de maatregelen van onze regering tot 1 juni a.s. hebben wij de data van onze leergang aangepast. De fysieke bijeenkomsten die in mei stonden gepland, zullen niet doorgaan, in plaats daarvan hebben we het eerste gedeelte van de leergang omgezet in 2 webinars.

Hieronder de aangepaste data van onze leergang:

  • donderdag 14 mei 2020 | webinar 1) 13.00 – 17.00 uur
  • donderdag 28 mei 2020 | webinar 2) 13.00 – 17.00 uur
  • woensdag/donderdag 10/11 juni | Hotel Bergse Bossen, Driebergen
  • woensdag/donderdag 24/25 juni | Hotel Bergse Bossen, Driebergen
  • donderdag 2 juli – Terugkomdag | locatie n.t.b.

2 juni 2020

Workshop Duurzaam Asset Management

Traduco en Local Works organiseren op 2 juni 2020 deze workshop. Deze workshop is bedoeld voor oud-deelnemers aan de leergang Asset Management. Sinds 2019 is de module Duurzaam Asset Management toegevoegd aan onze leergang.

NB. Bent u op deze datum verhinderd en wilt u deze workshop graag nog volgen? Er zullen dit jaar nog 1 of 2 extra workshop dagen worden ingepland.

Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen

26 juni 2020

Inloopmiddag ‘Asset Management duurzaam maken’

Graag nodigen de NVDO en Traduco u van harte uit voor deze inloopmiddag. Meer informatie kunt u vinden op de website van de NVDO. Deelname is kosteloos en introducées zijn van harte welkom!

Locatie: NVDO gebouw Houten.

8 september 2020

ISO 55000 in één dag!

De NVDO en Traduco organiseren op 8 september 2020 deze cursus. Deelnemers hebben na deze eendaagse training inzicht in de toepassingsmogelijkheden van de ISO 55000 en kennen de integrale eenduidige aanpak die de norm voorschrijft.

Locatie: NVDO Verenigingsgebouw in Houten

Start 7 oktober 2020

7-daagse Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

Data najaar 2020: 7/8 oktober, 28/29 oktober, 11/12 november, 26 november (round up dag)

Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen.

1 december 2020

ISO 55000 Strategisch Gebouwbeheer

De NVDO en Traduco organiseren op 1 december 2020 deze cursus. Deze NVDO cursus geeft deelnemers een waardevol inzicht in de wereldwijde normering.

Locatie: NVDO Verenigingsgebouw in Houten

Op onze LinkedIn- en Twitterbedrijfsprofielen worden regelmatig updates geplaatst.
 Wilt u automatisch op de hoogte blijven over nieuws over Asset Management, ons bedrijf, vacatures, blogs, klantcases en onze oplossingen voor u?

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter

ACTUEEL

Investeren of vervangen: Van onderbuikgevoel naar onderbouwing!

, ,
Investeren of vervangen? Steeds vaker komen Asset Managers voor investeringsvraagstukken te staan bij 'aging assets'. Kan de levensduur nog verlengd worden of is het beter om toch te vervangen en wat zijn hierbij afwegingen? Gaat het alleen…

Het analyseren van prestatie indicatoren

,
In het artikel ‘Coaching bij Asset Management processen’ benoemden wij enkele Asset Management vraagstukken die aan de orde zijn geweest bij onze klanten en die wij met behulp van ‘coaching on the job’ verder hebben geholpen. In dit…

Overname Traduco door Mainnovation

,
De ontwikkelingen in de markt vragen om een bredere portfolio van dienstverlening. Wij zijn trots te mogen aankondigen dat Traduco onderdeel gaat uitmaken van Mainnovation. Wij denken dat de mogelijkheden hiermee voor Traduco in een dergelijk…

Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden
van de ontwikkelingen bij Traduco?

Vul dan hier uw gegevens in.