• Agenda

18 maart 2020

Workshop Duurzaam Asset Management

Traduco en Local Works organiseren op 18 maart 2020 deze workshop. Deze workshop is bedoeld voor oud-deelnemers aan de leergang Asset Management. Sinds 2019 is de module Duurzaam Asset Management toegevoegd aan onze leergang.

NB. Bent u op deze datum verhinderd en wilt u deze workshop graag nog volgen? Er zullen dit jaar nog 1 of 2 extra workshop dagen worden ingepland.

Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen

26 maart 2020

ISO 55000 Strategisch Gebouwbeheer

De NVDO en Traduco organiseren op 26 maart 2020 deze cursus. Deze NVDO cursus geeft deelnemers een waardevol inzicht in de wereldwijde normering.

Locatie: NVDO Verenigingsgebouw in Houten

Start 13 mei 2020

7-daagse Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

Data voorjaar 2020: 13/14 mei, 27/28 mei, 10/11 juni, 25 juni (round up dag)

Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen.

8 september 2020

ISO 55000 in één dag!

De NVDO en Traduco organiseren op 8 september 2020 deze cursus. Deelnemers hebben na deze eendaagse training inzicht in de toepassingsmogelijkheden van de ISO 55000 en kennen de integrale eenduidige aanpak die de norm voorschrijft.

Locatie: NVDO Verenigingsgebouw in Houten

Start 7 oktober 2020

7-daagse Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

Data najaar 2020: 7/8 oktober, 28/29 oktober, 11/12 november, 26 november (round up dag)

Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen.

Op onze LinkedIn- en Twitterbedrijfsprofielen worden regelmatig updates geplaatst.
 Wilt u automatisch op de hoogte blijven over nieuws over Asset Management, ons bedrijf, vacatures, blogs, klantcases en onze oplossingen voor u?

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter

ACTUEEL

Efficiënter werkstroombeheer

,
Zoals al eerder door ons geschreven in het artikel ‘Coaching bij Asset Management processen’, gaan wij in dit artikel verder in op het coachingstraject dat wij bij een van onze klanten voerden. Dit keer bij het bewerkstelligen van een efficiëntere…

Gatekeeping van notificaties in een onderhoudsbeheersysteem (OBS)

,
In dit artikel gaan wij verder in op het coachingstraject dat wij bij een van onze klanten voerden bij de gatekeeping van notificaties in een onderhoudbeheersysteem (OBS). Notificaties zijn meldingen/aanvragen die door bevoegden in een OBS aan…

Afronding leergang Asset Management bij Hutchison Ports ECT Rotterdam

,
Op donderdag 28 november jongstleden vond de afsluiting van de leergang Asset Management plaats. Het programma van deze terugkomdag bestond o.a. uit een bedrijfspresentatie en rondleiding bij het gastbedrijf, een terugblik op de leergang, de…

Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden
van de ontwikkelingen bij Traduco?

Vul dan hier uw gegevens in.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.