• Agenda

24 juni 2021

1 daagse workshop: Maak kennis met VDMXL

Binnen de Leergang Asset Management neemt het sturen op toegevoegde waarde een steeds prominentere rol in. Om die reden heeft de Leergang de VDMXL methodologie omarmd. Waar de Leergang ingaat op wat nodig is om op een goede manier vorm te geven aan asset management, helpt VDMXL om te bepalen hoe dat kan worden bereikt.
VDMXL staat voor Value Driven Maintenance and Asset Management. XL verwijst naar het toevoegen van maximale economische waarde aan een bestaande fabriek, vloot of infrastructuur door slim onderhoud, levensduurverlenging en modernisering.
We zien dit als een krachtige uitbreiding van de Leergang en om die reden krijgen oud-deelnemers deze update aangeboden.

Locatie: Meeting House Dordrecht

29 juni 2021

Inloopmiddag Leergang Asset Management

De NVDO en Traduco nodigen u van harte uit voor de Inloopmiddag ‘Risicomanagement; hoe begin je als het om Asset Management gaat?’ bij de NVDO in Houten. Meer informatie kunt u vinden op de website van de NVDO. Deelname is kosteloos en introducées zijn van harte welkom!

Locatie: NVDO gebouw Houten.

Start 13 oktober 2021

Plaatsen beschikbaar

7-daagse Leergang Asset Management

In samenwerking met de NVDO organiseert Traduco, als onderdeel van de NVDO Maintenance Academy, de 7-daagse leergang Asset Management.

De Leergang Asset Management houdt rekening met de nodige maatregelen voor Covid. Zo zal 1,5 meter afstand in acht worden genomen, tijdens de cursus, maar ook tijdens maaltijden. Materiaal voor ontsmetting is aanwezig.

Cursusdata 2021

Najaar 2021:

• 13/14 oktober | Meeting House in Dordrecht
• 3/4 november | Meeting House in Dordrecht
• 17/18 november | Meeting House in Dordrecht
• 2 december – Terugkomdag | locatie n.t.b.

Op onze LinkedIn- en Twitterbedrijfsprofielen worden regelmatig updates geplaatst.
 Wilt u automatisch op de hoogte blijven over nieuws over Asset Management, ons bedrijf, vacatures, blogs, klantcases en onze oplossingen voor u?

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter

ACTUEEL

Op basis van boerenverstand of bewezen theorie?

, ,
Leergang Asset Management Het gebouw van het Isala ziekenhuis in Zwolle is nu ongeveer vijf jaar oud. De eerste twee jaar lag de focus op jaarlijks onderhoud, hierna is een eerste aanzet gedaan tot een meerjaarlijks onderhoudsplan. Ferry Brouwer,…

Webinar: Ervaringen met ISO 55000

,
Maintenance webinar Powered by NVDO en Traduco Hoe kan ISO 55000 certificering bijdragen aan het professionaliseren van maintenance en asset management in uw organisatie en wat kan het u opleveren? Het maintenance webinar 'Ervaringen met…

Traduco is VERHUISD!

,
Vele jaren hebben we onze diensten geleverd vanuit Heerhugowaard. We zijn begonnen aan een nieuw avontuur. Op 16 december is Traduco verhuisd van Heerhugowaard naar Dordrecht. Vanuit de nieuwe locatie zal de samenwerking met Mainnovation verder…

Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden
van de ontwikkelingen bij Traduco?

Vul dan hier uw gegevens in.