AMprover®

AMprover® 3.0 - The next generation
Risico's bepalen & slim beheren

Een bedrijfsvoering zonder verantwoorde risicobeheersing is geen optie als u de veiligheid en kwaliteit van mensen, processen, middelen en producten moet borgen. Toepassing van risicobeheersing op het functioneren van uw fysieke bedrijfsmiddelen is daartoe een begin. Om inzicht te verkrijgen in de diverse risicovraagstukken en om vast te stellen welke kosteneffectieve maatregelen bij u het best aansluiten op uw bedrijfsdoelstellingen heeft Traduco AMprover® 3.0 ontwikkeld.

AMprover® 3.0 is de innovatieve en robuuste softwaretool die in de loop der jaren vanuit de praktijk doorontwikkeld en verfijnd is. AMprover® 3.0 is daarmee op alle facetten van het Asset Management multidisciplinair toe te passen. Een voorbeeld hiervan is de FMECA-matrix die volledig te configureren is waarbij het aantal effectkolommen, het aantal risicokolommen, het aantal keuzen naar behoefte is in te stellen (zie figuur 1).

 

 

 

 

 

 

Figuur 1: FMECA-matrix met organisationele beleidsdoelstellingen en technische kosten aan de linkerzijde van de matrix en aan de rechterzijde de kans op optreden van een storing.

 

 

Download de folder AMprover®.

Ik heb interesse in AMprover®